Vanochtend heel vroeg weggaan richting Schiphol, want ik ben op vakantie naar Turkije! Een weekje lang genieten, maar ook veel sporten! Het schema van de fysio was ik vergeten maar ik heb gevraagd aan me zusje en me vader of ze een foto ervan konden maken en die heb ik ook gehad.

Het was vandaag vooral een hele rustige dag, want we waren allemaal aardig moe en hadden ook niet zo veel zin om iets te doen. Vooral bij het zwembad hangen en genieten van het weer. Het duurde wel even voordat we onze kamers hadden, maar we konden ons omkleden en dus ook gewoon het water in.

’s Avonds even lekker wat gegeten en daarna snel naar bed gegaan om even goed bij te kunnen slapen. Morgen ga ik er ook weer vroeg uit om naar de sportzaal te gaan. Hier ga ik het schema wat hier onder staat uit oefenen. Dit omdat ik anders een week fysio moet missen. Het is hier ook de hele dag je beenspieren trainen. Je moet steeds een aantal trappen oplopen om bij je kamer te zijn.

image image

Deze week zullen er geen hele lange berichten op komen alleen specifiek de trainingen die ik heb gedaan. Hierbij probeer ik beeldmateriaal erbij te plaatsen zodat ik jullie ook een idee geef van een aantal oefeningen die ik moet doen.