Door het WiFi komt is dit bericht een dag later online gekomen, mijn excuus.

Vandaag na een goede nacht lekker wakker geworden en meteen naar de sportzaal gegaan. Hier heb ik training 1 van het schema gedaan. Dit was door de warmte in de sportzaal een hele zware training en helaas kon ik niet alles doen zoals bij de fysio. Een aantal apparaten hadden ze niet dus heb ik geïmproviseerd en heb ik ze redelijk gelijkwaardig gedaan. Ik nam deze keer ook wat meer rust tussen de oefeningen door, normaal als ik alleen aan het sporten ben neem ik vrij weinig rust tussendoor. Als ik met e fysio bezig ben dan hou ik echt de goede rust ertussen omdat hij dan op de tijd kijkt en nu was ik ook alleen en ging ik dus ook sneller achter elkaar door. Dit moet ik wel afleren, want het gaan ten koste van de prestatie en concentratie tijdens de oefeningen. Je bent veel sneller moe waardoor alles naar beneden gaat.

Ik was begonnen met 5 minuten lopen en 5 minuten fietsen. Na het fietsen de core oefeningen gedaan. Zij buikspieren en de buikspieren midden op de buik. Hiermee voel ik al gauw dat ik deze veel vaker moet gaan doen. Het is super zwaar en ik voel ze heel snel verzuren en zodra ik ze heb gedaan ga ik languit liggen en weer ff op adem komen. Hierna de stabiliteit gedaan die allemaal zeer goed gingen en ik zelf het gevoel heb dat ik nu goed op beide benen land en niet meer op mijn linkerbeen. Maar dat zal wel aan mij liggen, want de fysio zegt dat ik toch nog meer op links ga terwijl ik dat niet door heb. Na de stabiliteit heb ik de kracht gedaan, squaten en lunges met 30 kilo is toch wel aardig pittig, maar wel heel lekker voor de spieren. Ik merk steeds meer dat ze terug komen. Ten eerste zie ik ze ook komen en ten tweede mijn been is bijna weer net zo als die andere. Hierna nog kuiten gedaan, maar ze hadden het juiste apparaat er niet voor dus heb ik gewichten gepakt en een step up ding en zo heb ik de oefeningen gedaan. Ook meteen goed voor mijn evenwicht want dat was wel nodig anders viel ik er van af.

De rest van de dag heerlijk genoten van het weer en lekker gegeten. ’s Avonds ook weer redelijk vroeg naar bed gegaan, want ik ga ik morgen eerst hardlopen en dan weer de sportzaal in ook wat trainingen doen voor mijn bovenlichaam.