Woensdag stond er weer een training op het programma, maar omdat ik de wat last van mijn lies had alleen maar stabiliteit gedaan en de kracht later op de dag. Met de stabiliteit was ik alleen al 45 minuten bezig, omdat ik meerdere buikspier oefeningen deed en daarnaast ook nog mijn onder rug. Begonnen met een voetbal warming-up wat er voor mensen dan best raar uit kan zien als ik dat in een fitness zaal doe. Hierna de sprong oefeningen gedaan, ik ging alle kanten op voor achter links rechts maakte allemaal niet uit het ging allemaal goed en deed geen pijn. Hierna ging ik de grond oefeningen doen. Dit waren ook buik oefeningen en planken, er stond 3x 1 minuut maar dat heb in verkort naar 3x 30 seconden, maar dit ga ik nu wel elke dag opbouwen zodat ik die 3x een minuut een eitje gaat worden voor mij. Na deze oefeningen terug naar de kamer gegaan om andere kleding aan te doen voor het ontbijt. Na het ontbijt even gezwommen en ’s middags gingen er een paar sporten, want die gingen ’s ochtends niet en aangezien ik een stuk minder last van mijn lies had met hun meegegaan om de kracht nog te doen. Hierbij ook mijn armen getraind en weer een beetje mijn onderrug. Hierna wouden we een duik nemen in het water, maar omdat er onweer opkomst was mocht dat niet dus hebben we bij de high tea een spelletje gedaan gedronken en wat gegeten.

Donderdag was ik van plan om weer te gaan hardlopen, maar ik ging voor een dag rust qua sporten om er zeker van te zijn dat mijn lies helemaal over is en dat is die nu ook. Ook heb ik dus even een keer wat langer kunnen slapen, maar niet te lang, want we gingen vroeg ontbijten omdat we naar Antalya gingen. Hier zijn we tot 3 uur geweest en hebben Ruben Dave en ik ons laten scheren bij een Turkse kapper. En gelijk werd ook de rest van ons gezicht even behandeld met een maskertje en haartjes op het gezicht verwijderen en even de nekharen weghalen. Alles was lekker alleen met het weghalen van de haartjes liepen de tranen over mijn wangen.

Weer terug in het hotel even heerlijk gezwommen in de zee en weer een spelletje gespeeld. De rest van de avond lekker in hotel gebleven spelletjes doen, eten en drinken.

 

Ik heb beide dagen even samen gedaan, omdat de donderdag anders heel erg kort was en nu niet.