Vandaag een week geleden dat ik aan mijn knie ben geopereerd door middel van LARS. Had gehoopt dat het na een week beter zou gaan, maar helaas. Na de eerste paar dagen leek het heel goed te gaan, maar nu sinds een paar dagen gaat het toch weer iets minder, helaas.. Maar we gaan gewoon met goede moed verder, want ik wil en zal weer voetballen!! Het is zonde om die mooie voetbalschoenen die ik van Kevin Strootman heb gehad in de kast te laten staan.

Een zeer onrustige nacht gehad met weinig slaap. En redelijke dag.

Vannacht heb ik heel slecht geslapen, want ik kon mijn draai niet vinden, had pijn en het was veel te warm op mijn kamer. ’s Ochtends om 8 uur maar naar beneden gegaan en op de bank gaan liggen en meteen koelen. Ik ben gelukkig nog eventjes op de bank in slaap gevallen.

Begin van de middag was de pijn wel weer redelijk weg en ik voelde me redelijk goed. Dus ben ik samen met mijn vriendin boodschappen wezen doen en eventjes door het dorp gelopen. De fysio had gisteren gezegd dat het goed is als ik veel loop, want het houdt toch mijn conditie wat op peil en ik train allerlei spieren met het lopen met krukken. Tijdens het boodschappen doen werd ik helaas een beetje zwak en vermoeid.. Zodra we bij de kassa waren ben ik doorgelopen naar een bankje en ben ik daar eventjes gaan zitten om wat uit te rusten. Zodra we uit de winkel liepen zei een man tegen mij “he kruisband operatie gehad?” dus ik legde uit hoe ik ben geopereerd en waarom ik zo ben geopereerd. Het is wel grappig als mensen weten wat je hebt gehad. In de supermarkt werd er ook aan mij gevraagd of ik mijn been had gebroken. Eenmaal thuis ben ik lekker op de bank gaan liggen. Meteen weer koelen en tv kijken of op mijn mobiel spelletje spelen. Later zijn we naar mij gegaan hier heb ik niet veel anders gedaan.

’s Avonds weer lekker rustig aandoen. Veel mijn knie koelen terwijl ik de opening van de Bundesliga aan het kijken ben. Ik zeg goede combinatie, maar had het graag anders gewild.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Deel het met al je vrienden en familie, zodat veel mensen kunnen lezen hoe het gaat als je met deze methode bent geopereerd en het later ook gewoon in Nederland gedaan kan worden.