Vanochtend vroeg opgestaan omdat we weer terug gingen naar Nederland. Na een weekje met veel lekker weer en veel sporten voor een vakantie is het ook wel weer lekker om naar huis te gaan. Iets voor half 9 lokale tijd werden we opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Ik weet niet meer hoelaat we hier weg vlogen, maar we waren rond half 3 weer geland in Nederland. Hier hebben we nog wat gedronken met ze alle en daarna zijn we weer richting Putten gereden. 4 uur was ik ongeveer thuis. Weer fijn om thuis te zijn alles van jezelf om je heen, je ouders en broer en zusje en natuurlijk weer normaal eten. Heerlijk een groente soepje met broodjes is beter dan al dat ongezonde eten.

Ook kan ik weer naar de fysio zelf en dan weer onder begeleiding sporten en natuurlijk nieuwe oefeningen doen! Dat is wel iets wat ik deze week heb gemist. Ik heb niks nieuws gedaan terwijl ik normaal elke week wel weer iets nieuws erbij deed.

’s Avonds na het eten zijn we nog even naar een verjaardag geweest van vrienden. Hier zijn we uiteindelijk een uurtje geweest en daarna gingen we weer naar mij toe en hebben we vrij weinig gedaan omdat we allebei vrij moe waren want we waren er Nederlandse tijd om half 6 al uit. Rond 9 uur ging Kalijn weer naar huis en heb ik nog even beneden televisie gekeken en daarna ging ik naar boven en in bed liggen en nog wat filmpjes op youtube terug kijken. En ook snel slapen want ik moest morgen wel gewoon naar school toe.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.