Vandaag een korte dag school en school clinics. Met de clinics maak ik veel onverwachte bewegingen naar links en naar rechts. Hierdoor is een clinic ook een soort training voor mij. Ik doe nu al bijna alles zonder dat ik er bij na denk dat ik ben geopereerd 10 weken geleden.

Na school heb ik mijn folder wijk afgemaakt en daarna heb ik nog even rustig thuis gezeten. Ik moest om 6 uur ook nog werken bij de DekaMarkt. Een drukke avond op werk, maar we waren iets over 8 klaar dus ik was ook wel weer snel thuis. Thuis heb ik nog even gegeten, want dat had ik nog niet gedaan. Na het eten ben ik naar boven gegaan, want er was een leuke wedstrijd in de Duitse Beker.

Vandaag had ik dus een dag rust. Morgen moet ik weer aan de bak bij de fysio. Ik train dan voor mezelf mijn kracht bij. Als de kracht beter wordt is de kans er dat ik ook weer een paar weken eerder het veld om zou mogen. Het is belangrijk dat er voldoende kracht is om te kunnen doen met een volledige training. En natuurlijk moet ik ook goede conditie hebben en dit doe ik door te gaan hardlopen. Alleen dat heb ik nu al een aantal dagen niet gedaan, alleen maar binnen op de loopband.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.