De woensdag goed begonnen met een zware krachttraining. De squats en lunges met het zelfde gewicht als maandag. 38 kilo dus deze keer was het iets minder zwaar, omdat ik er geen zware training voor heb gedaan. Ik begon hiermee want ik wist al wel als ik dit aan het einde ging doen dat ik hem heel slecht zou uitvoeren, omdat mijn benen daar dan te moe voor zouden zijn. Hierna ging ik door met de kuiten, dit deed ik met 40 kilo. Heel zwaar maar lekker want die moeten ook goed getraind worden.

Na de kuiten even de bovenbenen getraind met legpress 40 kilo 1 been ik moet plaat waar ik tegen aan druk en stand dichterbij mij zetten, zodat ik dieper ging en meer kracht moest gebruiken om mijzelf weg te duwen. Ook heb ik de rode stoel zoals ik die bij de fysio noem gedaan. Dit is een apparaat waarbij je je been wilt strekken met gewichten erbij. Deze heb ik gedaan met 10 kilo en dit vind ik nu zwaar zat, maar dit ga ik wel opbouwen. Hierna de hamstrings gedaan met 35 kilo met 1 been.

Na deze krachttraining heb ik 10 minuutjes uitgefietst en ben ik naar de markt geweest met Kalijn. ’s Middags thuis begon ik een beetje misselijk en zwak te worden, maar dat was aan het begin van de avond gelukkig weer over. Het was geen prettig gevoel namelijk. Ik ben wel maar school geweest, maar was wel blij dat ik weer thuis was en een joggingsbroek aan kon doen.

Verder heb ik ’s avonds heel weinig gedaan en vroeg naar bed gegaan.

Volg mij op mijn twitter account.