Na het goede nieuws van gisteren mocht ik vandaag het veld weer op om te trainen. Iets over 4 hadden we afgesproken op SDC alleen de fysio was wat later dus ik was al begonnen met de warming-up. Na de warming-up wat loop oefeningen met de bal waarbij ik steeds wat bewegingen moest doen. In de rust van deze oefeningen moest ik de bal terug kaatsen met de binnenkant en de wreef en mijn hoofd en via de borst controleren. Dit allemaal om het balcontrole weer een beetje terug krijgen.

Hierna heb ik alleen loop oefeningen met de bal gedaan waarmee ik om de hoedjes heen moest dribbelen. Met links en rechts, rechts gaat goed alleen met links lukt het niet helemaal, maar daar gaan we aan trainen. Hierna hebben we lange ballen naar elkaar gespeeld. Sommige gingen goed maar een paar gingen ook heel slecht. Aan alles moet ik weer wennen omdat ik zo lang niet gevoetbald heb. Ook mocht ik vandaag weer sprintjes doen.. 5x over de breedte van het veld tot 90% aanzetten en terug op 50% ongeveer. Dit was net als gisteren heel zwaar maar ik deed het wel.

Als afsluiter gingen we latje trap doen en die heb ik gewoon gewonnen. Na beide 10x geschoten te hebben stond het 2-2 en toen werd het om en om en die won ik.

Volg mij op mijn twitter account.

Filmpjes van deze training komen nog op mijn youtube kanaal.