zaterdagochtend even goed uitgeslapen, want ik kon wel wat extra uurtjes slaap gebruiken. Nadat ik wekker werd en mijn bed uit wou gaan voelde ik dat ik aardig wat spierpijn had in mijn benen. Dit komt door de trainingen van donderdag en vrijdag. Deze waren vooral zwaar voor mijn bovenbenen door al het rennen en springen.

Rond 12 uur werd ik opgehaald door Kalijn en heb ik de hele middag met haar doorgebracht. We zijn naar wat dingetjes geweest. Het lopen deed zelfs zeer dus zoveel tempo zat er bij mij niet in. Om 5 uur moest ik weer werken, een drukke avond waar er veel moest gebeuren. Allemaal dingetjes die we op een normale zaterdag nooit hoeven te doen.

Na werk ben ik weer opgehaald door Kalijn, want we gingen samen naar de film met haar ouders. Even een avond lekker relaxen is ook lekker als je zoveel sport in de week. De film was rond half 12 afgelopen en half 1 waren we weer thuis. We hebben nog ff wat gedronken en daarna ben ik weer naar huis gebracht. Thuis ben ik snel naar boven gegaan om te gaan slapen.

Volg mij opĀ twitter