Vandaag weer een rustige dag, want na de training van gisteren is dat wel lekker. Eerst naar school tot kwart over 12 en daarna mijn folderwijk afgemaakt en een aantal folders voor mijn broer gedaan. Na de folders even televisie gekeken en daarna door naar werk.

Na werk snel naar huis gegaan om voetbal te kijken. Voetbal is toch wel iets wat ik niet graag mis en als ik de kans krijg om voetbal te kijken doe ik dat ook. Veel wedstrijden kijk ik online en als het op televisie is kijk ik die op de televisie.

Ik sport nu 3/4 keer week. Deze training zijn vaak het zelfde alleen dan wat zwaarder, alleen de training op vrijdag verscheelt elke week. Veel grote stappen worden er nu niet meer gemaakt. Die waren er in de eerste weken. Nu is het zwaar trainen en focussen op het moment dat ik weer het veld op mag om te gaan voetballen. Hierdoor zijn de berichten die ik plaats niet altijd helemaal op mijn knie gebaseerd, maar je kan wel zien wat je allemaal zonder moeite kan doen een paar maanden na de operatie.

Volg mij opĀ twitter.