Lekker uitgeslapen en tot half 5 voetbal gekeken. Eerst PSV tegen Utrecht gekeken en daarna de Klassieker. Ik vond de wedstrijd niet heel leuk, maar toch bleef ik hem kijken want je weet maar nooit wat er gaat gebeuren.

Om half 5 heb ik mij klaar gemaakt voor werk. Ik ging voor het eerst weer een lange avond werken bij Fat Alice. Van 5 tot half 11 heb ik alleen maar gestaan en weinig gelopen. Na werk zag ik wel dat mijn knie wat dikker was geworden, maar tijdens werk voelde ik er niks van. Ik baal er dan wel van dat mijn knie dikker is geworden. Het lijkt dan alsof je het niet kan terwijl je er helemaal niks van voelt als je bezig bent. Morgen maar even aan de fysio vragen wat hij er van vind. Als ik bij de DekaMarkt werk heb ik nergens last van. Het enige is dat ik al een hele tijd niet op mijn knieën kan zitten, maar gelukkig went dat wel dus ik heb daar al wel andere oplossingen voor.

Kwart voor 11 ongeveer was ik thuis van werk. Ik heb nog even beneden op de bank gezeten en wat gedronken en chips genomen waarna ik naar boven ging douchen en naar bed, want morgen gaat de wekker weer vroeg.

Volg mij op twitter.